Wiechers

Wiechers sport er startet helt tilbage i 1969 i en mindre garage i Nienburg, Tyskland. Firmaet voksede konstant under ledelse af skaberen Hans-Dieter Wiechers, den sidste flytning var i 2000 hvor man flyttede til nye moderne faciliteter på mere end 5.600m2.

Wolfgange Kruse overtog ejerskabet i virksomheden i 2009 og her blev en voldsom modernisering og digitalisering af hele virksomheden.

Wiechers og motorsport går hånd i hånd, siden det første rollcage blev bygget til BMW Type 02 i 1969, idag er firmaet selvfølgelig certificeret og godkendt ISO9001:2008 samt officiel anerkendt producent af rollcages der imødekommer DMSB og FIA krav.

Som langvarig deltager i FIA WTCC mesterskabet har Wiechers den nødvendige ekspertise til at bygge racerbiler op helt fra bunden.

Kort sagt - Wiechers produkter langt mere et performance produkt end noget andet, desværre er markedet idag oversvømmet med tårnstivere fra Østen der primært er lavet med "design for øje" - og her glemmer man hele essensen af hvorfor man afstiver bilen.

Astina.dk er officiel Dansk importør af Wiechers Sport.

Du kan findere mere information på Wiechers Sport officielle hjemmeside:
https://www.wiechers-sport.de

Produkter

Side: Vis alle
Sorter   Navn-  /  Pris stigende-  /  Pris faldende+
Side: Vis alle
Viser 1 - 30 (af 33 produkter)