Velkommen til vores nye webshop - Vores bilvælger virker pt. ikke du kan vælge din bilmodel i menuen ved at scrolle ned

Tilbage til fremtiden – Blaupunkt Bremen SQR 46

Tilbage til fremtiden – med Blaupunkt Bremen SQR 46 Radioen

 

Monteret Blaupunkt SQR 46 Bremen DAB Radio i bil

Kan du huske da båndene skule vendes og spoles tilbage? Du skulle sidde og overføre musik fra bånd til bånd real time, alting har en ende, og disse ting er nærmest gammel historie, problemet er bare at i de “ældre” klassiske biler, der er det blasfemi at skifte radioen, og indtil nu har der kun været “dårlige” forsøg på at lave såkaldte retro radioer til ældre klassiske biler.

Det er heldigvis slut nu – med dårlige “retro” radio løsninger!

Blaupunkt gen-introducerer den legendariske og nok mest kendte klassiske 1 DIN radio med bånd – Bremen SQR 46 – 100% tro mod sin originale forgænger, og proppet med alt moderne tech du kunne ønske dig, det indebærende, USB, DAB, Bluetooth (håndfri og streaming (A2DP) – her er der tænkt over ALLE detaljer helt til individuel farve justering så den matche din bils originale belysning helt perfekt.

Blaupunkt SQR 46 sammenligning med SQR 46 DAB

Funktionalitet og tekniske funktioner

USB (Front samt bag) – vi anbefaler at du forlænger den bagud-vendte USB port over i handskerummet for 100% diskret og skjult montering, såfremt du ønsker at benytte USB, men uanset, er alle muligheder her

FM med RDS tuner derudover har radioen også indbygget DAB+ tuner

Bluetooth funktionalitet med twin-connect, tillader 2 enheder at være tilsluttet samtidig, telefonbogs adgang og understøtter audiomix fra Navigation via mobiltelefonen, derudover har enheden en indbygget mikrofon, så du slipper for at skulle placere en “grim” mikrofon i den “helt” originale klassiker, men der er stadig mulighed for at tilslutte ekstern mikrofon hvis ønsket.

Ratbetjeningskontrol er ligeledes understøttet, så har bilen original ratbetjening kan dette bibeholdes

Permanent memory indbygget – radioen husker dine indstillinger selvom den mister sin faste 12v forbindelser, dette er lavet så når du frakobler batteriet til eksempelvis vinteropbevaring – så bibeholdes indstillinger på enheden.

Vario Color – fuld farvepalette og stort set uendelige farve kombinationer tilgængelige, gælder båede for display samt knapperne – så det kan matche bilens originale belysning 100%.

Lav indbygnings dybde – ingen CD-Drev, så den fylder næsten ingenting, så det vil aldrig være et problem med monteringsdybden, samt muligheden er for at skjule eks. digitale forstærkere og andet inde bagved meget nemt!

Medfølgendene tilbehør:  Ekstern bluetooth mikrofon, DAB+ antenne samt IR fjernbetjening

3-linjeudgange (4v) hvoraf den ene er dedikeret subwoofer output.

Blaupunkt Bremen SQR 46 DAB "Retro Radio"
Blaupunkt Bremen SQR 46 DAB "Retro Radio"
Varenummer:
Forventet leveringstid 3-5 dage

3.799 kr.