Bilvælger

  ST Suspensions

  Om ST Suspensions

  ST Suspension er produceret af KW koncernen og er kendt som det tidligere Weitec brand. ST Suspensions er kendt for deres kæmpe sortiment af undervogne og gode kvalitets produkter. ST suspensions tilbyder gevindundervogne, sænkningsfjedre, spacere, krængningstabilisatore samt hævekits.

  ST Gevindundervogn

  ST gevindundervogne er en undervogn hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet, og giver samtidig bilen er lækkert look og mere sporty vejgreb. ST Gevindundervogne laves i 3 forskellige varianter og tilbydes til et bredt sortiment af bilmodeller:

  ST-X: Højdejusterbar gevindundervogn
  ST-XA: Højdejusterbar samt justerbar i rebound
  ST-XTA: Justerbar i højre, rebound samt camber.

  ST Sænkningsfjedre

  ST Suspensions tyder sænkningsfjedre til over 100 forskellige bilmodeller og er nogle af de få der formår at øge bilens vejgreb samt give et mere sporty look ved fortsat at beholde de originale dæmpere. ST Sænkningsfjedre er multi lakeret og til sidst tilføjet med et lag af epoxy coating som resulterer i samme kvalitet som OEM fjedre.

  ST Spacere

  ST Spacere er i modsætning til andre spacere sort anodiseret hvilket resulterer i et diskret udseende samt ekstremt god holdbarhed i diverse vejrforhold.

  ST har som de første lavet et nyt DZX system som gør at langt de fleste bilmodeller er dækket med et meget lille udvalg af spacere. DZX spacere er universal spacere som passer på flere forskellige hulmål, og dertil købes centreringsring for at passe til bilens nav.


  Astina.dk er officiel dansk importør af ST Suspensions.

  Du kan se mere information om ST Suspensions på deres officielle hjemmeside:
  https://www.st-suspensions.net/  Produkter

  Sorter   Navn-  /  Pris stigende-  /  Pris faldende+
  Viser 1 - 30 (af 784 produkter)