Sonax Profiline

Sonax Profiline er produkter udviklet specifikt til professionelle. Bilplejefirmaer, bilkosmetologer og avancerede entusiaster anvender Profiline produkter til klargøring af biler og andre køretøjer.

Ønsker du at komme igang med professionel bilpleje, så hjælper vi dig gerne igang, det kan også være du er entusiast og ønsker det bedste eller et professionelt resultat, så er Sonax Profiline den rigtige produkt serie for dig.

Når innovation, passion og eksklusivitet mødes opstår perfekte produkter - det er sådan man skal se Profiline, produkterne er udviklet med et eneste formål, at lave produkter der opfylder de højeste krav.

Hos Astina.dk fører vi det komplette Sonax sortiment, bemærk venligst produkterne er opdelt til professionelle med Profiline og Sonax detail produkter er under sit eget "brand".

Hvad er forskellen på Sonax produkter og Sonax Profiline?

Forskellen er Profiline er til professionelle, med professionelle produkter kan man skade bilens lak, de er ofte grovere og mere koncentrerede, derfor skal man være meget opmærksom og sætte sig ind i produkterne grundigt, inden man bare går igang.

Produkter

Viser alle produkter
Sorter   Navn-  /  Pris stigende-  /  Pris faldende+
Viser 1 - 1 (af 1 produkter)