Sonar

Sonar Stylinglygter - Designlygter

Sonar er nok den ældste producent af styling lygter, de producerer forlygter, baglygter, sideblink og alt muligt andet indenfor "lygte" kategorien. Virksomheden er baseret i Taiwan, grundlagt i 1964 og er idag den førende producent af styling lygter til auto-branchen. Ikke mindste en af de virksomheder med mest erfaring for produktion af styling lygter, så har Sonar nok også branchens bedste kvalitet, og uden tvivl det lygtemærke vi har med færreste reklamationer. Alt elektronik til lygterne laves så det sidder udvendigt for nem udskiftning såfremt der skulle opstå en fejl på de elektroniske komponenter i lygten.

Sonar blev for alvor kendt i 1990'erne for deres Lexus design inspirerede baglygter, kendt som "lexuslygter" hvor klarglas lygter for alvor blev populære.

Angeleyes Forlygter

Forlygter med oplyste lysringe - inspireret af BMW som "opfandt" lygtedesignet, og stadig populært den dag idag, Sonars første angeleyes lygter var allerede dengang lavet med LED belysning i ringene som gav et flot klart koldt-hvidt lys matchende xenonlys.

CCFL Angeleyes Forlygter

Sonar var også firmaet som genopfandt angeleyes forlygterne, i 2012 introducerede de en ny kraftigere udgave af angeleyes ringe som var belyst med CCFL teknologi, disse lygter har meget kraftigere lysringe og helt jævn belysning - vores nok mest populære forlygter stadig - den dag idag.

LED Light Tube Baglygter 

Light Tube baglygterne blev for alvor populær efter Audi introducerede disse lygter som en opgradering af LED lygterne, idag er Light Tube næsten standard på de fleste biler i højt udstyrs niveau, belyst med LED og designet som en lysbar uden "synlige" LED enheder.

Dynamisk Blinklys LED Lygter 

Som den nyeste tilføjelse til styling lygter, er nu dynamisk blinklys - igen var Audi dem som først lancerede produktet, og nu inspireret heraf fåes det til flere og flere bilmodeller.

Du kan se mere information på Sonars officielle hjemmeside:
http://www.sonarautoparts.com.tw/

Produkter

Sorter   Navn-  /  Pris stigende-  /  Pris faldende+
Viser 1 - 30 (af 209 produkter)