Ny hjemmeside - hvis du oplever problemer så skriv på salg@astina.dk eller ring 70 900 800 - der vil være lidt forstyrrelser den næste tid indtil vi er helt på plads :)

SCS.DK

I 2024 er alle aktviteter fra Scandinavian Car Styling (www.scs.dk) flytter over i Astina.dk regi, så alle erhvervskunder (B2B) også nu handler med Astina.dk

Scandinavian Car Styling er Danmarks mest erfarne stylingimportør. Vi har mere end 25 års erfaring indenfor bildesign. Vi monterer og afbalancerer også dæk på eget dækværksted. Det sikrer den helt rigtige løsning til dig og din bil.

Vi importerer både Barracuda wheels, Wolfrace wheels, FSW wheels, Rieger-tuning, KW-undervogne, AP undervogne, Weitec undervogne samt en masse andre anerkendte mærker.

 

For os er det en livsstil

Det at sætte en KW-gevindundervogn,Barracuda-fælge eller en ombygning fra Rieger på bilen…det er ikke bare tilbehør. Det er en livsstil!

Det er en holdning til ikke bare at acceptere det design og de hjulkapsler, som bilfabrikkerne nu engang har valgt at servere for os. Det er modet til at skabe sin egen personlige stil.Glæden ved godt design er en af de ting, alle mennesker har til fælles – det er bare ikke alle, der har modet til at leve drømmene ud.

 

Historie

Scandinavian Car Styling blev i 1988 startet på et kollegieværelse i udkanten af Århus.

Det store gennembrud kom i 1992, hvor firmaet præsenterede sin første supersportsvogn, den 650 HK stærke SCS 3,0 COMPETITION. Præsentationen skete foran Århus Musikhus og blev dækket af både TV2-nyhederne og de fleste landsaviser.

Næsten lige så stor opmærksomhed fik efterfølgeren i 1995: Piranha Biturbo, som blev bygget på basis af Toyotas MR 2 Turbo og som blev præsenteret i Den Gamle By i Århus.

I 1997 kom den opdaterede, sorte Piranha EVO, men noget større var på vej : SCS Ferrari 388.

På basis af Ferraris klassiker, 308/328 har Scandinavian Car Styling skabt det første danske design på Ferraribasis. Den fungerer stadig som demobil ved messer.

I 2012 flyttede firmaet ud til helt nye lokaler i forbindelse med det smukke Rosenholm Slot i udkanten af Århus.

I 2013 præsenteres et helt nyt og cool designprojekt på Audi-basis.

I 2015 blev Scandiavian Car Styling solgt til René Høvinghof (Astina.dk), adressen blev flyttet til Grindsted, centralt placeret i Jylland.

I 2024 blev Scandiavian Car Styling fuldt integreret i Astina.dk regi, som hidtil har været drevet som seperat "B2C" salg hvor Scandinavian Car Styling er udelukkende B2B / Erhvervssalg, fra nu af vil alle kunder blive betjent og håndteret igennem Astina.dk og ikke længere være opdelt.

 

SCS Bilerne

Profil - biler

I 1992 kom den 650 HK stærke SCS 3,0 COMPETITION.

Profil

1995: Piranha Biturbo, som blev bygget på basis af Toyotas MR 2 Turbo.

 

Profil Ferrari

1997: På basis af Ferraris klassiker, 308/328 har Scandinavian Car Styling skabt det første danske design på Ferraribasis