Bilvælger

  Ragazzon

  Ragazzon sports udsødninger er et kvalitets produkt hånd produceret i Italien, alle produkter er fremstillet i høj kvalitets rustfrit stål. Vi fører det komplette sortiment af Ragazzon, ligeledes er vi leverandør til autobranchen med Ragazzon produkterne.

  Passion for stål

  Placeret nordøst i Italien tæt på Treviso, oprindeligt startet af Enzo Ragazzon, som havde erhvervet sig tekniske egenskaber i stålindustrien i auto- og skibs-branchen - startede med at producere forstærkede stål udstødninger.

  I de tidlige 90'er begav virksomheden sig ind i tuning branchen som skulle vise sig at være en klog beslutning - der blev satset på sports udstødninger, i 1992 blev de første EEC godkendelser godkendte af TÜV, hvilket gjorde dem en stærk spiller på hele det europæiske marked for sports udstødninger og sidenhen i resten af verden.

  I 1998 introducerede Ragazzon den første Duplex udstødning med afgangsrør i begge sider af bilen, det blev fremstillet til Fiat Punto GT som også blev godkendt.

  Innovation

  Ragazzon tager produktion af sports udstødninger meget seriøst, hvor enkelt bilmodel blliver nøje undersøgt, hvor der bliver beregnet på rørdiameter, godstykkelse og ikke mindste test af flow for at at forbedre performance og skabe den helt rigtige lyd.

  Når prototypen er udviklet, og der er testet for performance og lyd, så bliver det nøje justeret så produktionen kan startes op - så monteringen kan foregå nemt med præcise monteringspunkter.


  ECE / EEC Godkendelser

  Ragazzon udsteder ECE godkendelser - for at kunne leve op til disse godkendelser skal de overholde meget strange tests og bl.a. bliver alle godkendte produkter testet på 3 parametre: Aldring, back-pressure samt lyd under kørsel og i tomgang - Bemærk venligst, at ikke alle produkter er ECE godkendte, hvis produktet er ECE godkendt, vil det fremgå på produktets side.


  Astina.dk er officiel Dansk distributør af Ragazzon


  Du kan se mere information på deres officielle hjemmeside:
  https://ragazzon.com/

  Produkter

  Sorter   Navn-  /  Pris stigende-  /  Pris faldende+
  Viser 1 - 30 (af 491 produkter)