Firmaprofil

Astina.dk historien

Astina.dk har nu eksisteret i mere end 10 år, vores daglige mission er at give dig som kunde en fantastisk oplevelse ved at handle special produkter til din bil. Siden jeg startede Astina.dk hjemme i min lejlighed i 2004 er der sket meget, det ændrer ikke på vi stadig servicerer mange af vores trofaste kunder som altid har handlet hos os, og mange nye kunder er kommet til sidenhen.

Vores mål er klart: Vi vil være danmarks foretrukne shop for specialudstyr til biler, vi sætter en ære i god og ærlig vejledning og kundeservice, derfor kan du altid få hjælp fra vores dygtige medarbejdere.

 

Med venlig hilsen

René Høvinghof
Direktør, Astina.dk A/S

Se indenfor i butikken

Tag en virtuel rundtur i vores fysiske butik her, du kan klikke i øverste højre hjørne for fuld-skærm.

Firma oplsyninger

Astina.dk A/S
Vestergade 126
7200 Grindsted

Tlf. +45 70 900 800
Email: salg@astina.dk

CVR/SE/VAT: DK34701237
Etableringsår: 2005

Bankoplysninger

Den Jyske Sparekasse
Reg 7381
Konto 6581130196

IBAN DK0473816581130196 
BIC JYSPDK21

EURO Konto - Union Bank
DE84 2152 0100 1010 0357 55
UNBNDE21XXX

Vi tager vores kunder seriøst

Din oplevelse er vigtig for os, vi er altid interesseret i at hjælpe vores kuneder med den bedste løsning, derfor går vi aldrig på kompromis med at sørge for at vores kunder er fuldt ud tilfredse!

En virksomhed i vækst

Tidslinje

2003 - Dette var året hvor René manglede styling til sin egen bil. Det var ikke til at finde unikke produkter hos dansk forhandler og derfor valgte René at købe i udlandet. Her fik René idéen til at sælge unik styling til andre, som havde samme interesse via bilklubber og forums.

2004 - Interessen fra kunderne blev større og større, de efterspurgte flere produkter og mærker. Dette medførte at der blev lavet en hjemmeside hvor kunderne kunne se sortimentet og bestille online.

2005 - Dette blev året hvor astina.dk udvidede sortimentet med mange nye produktområder. Endvidere var interessen for astina.dk blevet så stor at René overvejede at gå fra en hobbyvirksomhed til at gøre det til en levevej.

2006 - René traf sit livs store beslutning da han sagde sit arbejde op og købte butikken i Grindsted. Sortimentet var konstant voksende. Dette var også året hvor astina.dk deltog til sin første messe.

2007 - Dette var året hvor medarbejder stablen blev udvidet fra en til tre, det gav mere tid til hver enkel kunde. Det voksende sortiment førte også til flere agenturer og bedre samarbejde med leverandørerne. Ydermere var det året hvor det første astina.dk event blev afholdt med stor suses.

2008 - Version 2 af vores hjemmeside blev lanceret, første rigtige egentlige professionelle hjemmeside med mange ny features.

2009 - Navision økonomi system blev indkøbt og sat i drift, hovedsageligt for at kombinere vores fysiske butik, med lagerstyring og samtidig tilføje lagerstyring på hjemmesiden, så vi kunne vise korrekt lagerstatus på varerne.

2010 - Lige siden vores åbning har vi kæmpet med pladsproblemer i vores lokaler, vi fik dette år udvidet vores lejemål med resten af den ejendeom vi lejede os ind i, da den bagved liggende brugtvognsforhandler flyttede, tiltrængt plads, og kæmpe udvidelse af vores lager og logistik.

2011 - En konstant vækst og stor øget indsats på at øge vores omsætning er medarejderstaben nu øget til 4 fuldtidsansatte og en efter skole medarbejder. 2011 var året hvor der blev sat en målsætning om at fordoble omsætning over de næste 5 år.

2012 - Efter mange års pladsproblemer fandt vi endelig en passende bygning, kun 3 husnumre væk fandt vi vores nye lokaler med over dobbelt så meget plads, dog var lokalerne ikke egnet til butikslokaler, så det kræver en større renovering.

2013 - Indflytning i vores nuværende lokaler på Vestergade 126, komplet renovering af bygningen, med helt ny butiksfacace, nyt showroom med nyt inventar, nyt stort kontorlandskab, samt kæmpe udvidelse af lager og forsendelses faciliteter.

2015 - Opkøb / sammenlægning af Scandinavian Car Styling var en realitet, efter mange års samarbejde hvor Scandinavian Car Styling var leverandør og dansk importør af mange store velkendte brands som KW Suspensions, Rieger Tuning, Barracuda Wheels og mange andre, dette var et led i vores udvidelse af vores B2B Erhvervsdel.

2016 - Lancering af vores nye hjemmeside (Version 4), endelig mobilvenlig, ligeledes er det grundstenene for en fortsat udvikling og satsning på fremtidig IT infrastruktur, som vil blive løbende tilføjet.

Medarbejdere

 • René Høvinghof

  René Høvinghof
  Direktør

  E-mail: rene@astina.dk
  Venligst henvendelse via e-mail

 • Daniel Mikkelsen

  Daniel Mikkelsen
  Indkøb / Ordrehåndtering

  E-mail: daniel@astina.dk
  Tlf: 70 900 804

 • Jeppe Schytt Nørgaard

  Jeppe Schytt Nørgaard
  Kundeserviceansvarlig

  E-mail: jeppe@astina.dk
  Tlf: 70 900 802

 • Mike Knudsen

  Mike Knudsen
  Key Account / Bogholderi

  E-mail: mike@astina.dk
  Tlf: 70 900 805

 • Johan Lauritsen

  Johan Lauritsen
  Lager og logistik ansvarlig

  E-mail: johan@astina.dk
  Tlf: 70 900 806

 • Mathias Elbæk

  Mathias Elbæk
  Salgselev

  E-mail: mathias@astina.dk
  Tlf: 70 900 803

 • Nicklas Olsen

  Nicklas Olsen
  Ungarbejder

  E-mail: salg@astina.dk
  Tlf: 70 900 800