Politik for behandling af personfølsomme oplysninger

Personoplysninger

Vi gemmer kun personlige oplysninger som er nødvendige for at fuldføre bestillinger, vi gemmer kun personlige oplysninger ved oprettelse af en kundekonto og handel herpå.

Videregivelse af oplysninger

Personoplysninger afgivet på www.astina.dk videregives kun til:

  • Virksomhedens interne afdelinger
  • Udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer som du har bestilt.

www.astina.dk videregiver i øvrigt kun personoplysninger, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis du udøver misbrug eller svindel over for Astina.dk A/S.

E-Markedsføring

Når du er tilmeldt nyhedsbrev fra Astina.dk, modtager du vores nyhedsmail via den e-mail der er tilmeldt med. Vi sender kun nyhedsbrev hvis du meget tydeligt har tilmeldt dig, og med en dobbelt opt-in funktion, hvor du efter tilmelding igen skal bekræfte at du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Cookies

Vi anvender cookies for at gøre det nemt at handle og få en bedre oplevelse af hjemmesiden, vi benytter Google Analytics til analysering af trafik og for at kunne forbedre hjemmesiden.

Alle data der sendes mellem Astina.dk og din enhed foregår via Secure Socket Layer (SSL) - dvs. at alt information som sendes frem og tilbage er krypteret.

Privatlivsvilkår fra Google Analytics kan læses her

Bortset fra dette vil oplysninger om brug eller trafik på www.astina.dk aldrig blive videregivet.

Som registreret hos Astina.dk A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til at få indsigt i hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse kan ske til vores kundeservice via salg@astina.dk.