Ny hjemmeside - hvis du oplever problemer så skriv på salg@astina.dk eller ring 70 900 800 - der vil være lidt forstyrrelser den næste tid indtil vi er helt på plads :)

Polo 6R eller 6C Facelift Forskel?


Rigtigt mange er i tvivl om hvad forskellen er på en Polo 6R og Polo 6C – her kan i læse hvad forskellen er samt hvordan du nemt kender en 6R fra en 6C.

Polo 6R

Bilen er den 5. generation Polo model og kom i 2009

Polo 6C

I 2014 kom den faceliftede Polo 6R model og der ændrer man betegnelsen til 6C – grunden til man angiver en anden “modelkode” er for at man nemt kan skelne reservedelene fra hinanden internt, og er egentligt ikke ment som et “kundevenligt” nummer.

Fronten er anderledes

På billedet herunder ser du forenden af bilen – hvor begge modeller er vist, nederst 6R og øverst 6C – den nemmeste måde at se forskellen på er krom linjen der følgter tågelygterne hen over fronten – samt de nye forlygter har anderledes design med parabolerne.

Selve opbygningen af fronten er dog den samme, så forlygter og grill passer over – men selve forkofangeren er anderledes, så splittere, spoilere mv. der monteres på kofangeren passer ikke overens på de 2 modeller.

Bagenden er anderledes

Bagenden er lidt samme historie, baglygterne ændres og er lidt mere “skarpe / kantet” i design udtrykket, ligeledes er stikket til baglygterne ændret. Den nemmeste måde at se forskellen er ved at reflekserne nu sidder nede i bagkofangeren på den faceliftede 6C model.

Uanset hvilken model du har så har vi et kæmpe udvalg til begge modeller, se vores store udvalg her:
Astina.dk VW Polo 6R 6C Kategori

Forlygter til Polo 6R 6C

Forlygterne passer overens på begge modeller, vores mest populære model er helt klart vores U-Shape light tube forlygter som er inspireret af designet fra Golf 7 modellen, desuden fåes lygten med dynamisk løbende LED blinklys, se hele udvalget af forlygter på Astina.dk