ÅRETS TRÆF - ASTINA MEGA MEET - 4 MAJ 2024 (Se mere her (åbner i nyt vindue på Facebook)
Bilvælger

  OZ Racing

  Hvem er OZ?

  OZ Racing er italiensk og lever og ånder for fælge til biler, motorcykler til samtlige sektorer inden for bilbranchen. Hovedkvarteret ligger i Italien (San Martino di Lupari, Padua).

  OZ er velkendt fra sin enormt høje kvalitet - og er hovedleverandør i adskillige sektorer bla. F1, Rally, DTM, Indy. Derudover levere OZ skræddersyede OEM produkter til de luksuriøse bilmærker.

  Mission

  OZ's Mission er at levere den bedste løsningn inden for teknologi, design, kvalitet og værdi. OZ går meget op i at repræsenterer Italien på global plan.

  Historie

  i 1971 blev OZ ertableret, og det kommer helt naturligt fra en kæmpe passion for hjul. Deres første lægt vægt alufælg var designet til en Mini Cooper. Siden 1985 har OZ været del af Formel 1, og efterfølgende i 1988 været en del af WRC. Siden da har OZ vundet over 150 titler, og er idag et mærke som oftest sidder på racerbiler.

  Bæredygtighed

  OZ laver løbende forbedringer, højere effektivitet, øget lagerbeholdning, overholdelde af kvalitetsstandarder samt værdsætter deres kollegaer. Dette giver dem formlen til effektiv og bæredygtighed i OZ projektet som helhed.

  Læs mere om OZ Racing på deres hjemmeside:
  https://www.ozracing.com/dk/


  Produkter

  Viser alle produkter
  Sorter   Navn-  /  Pris stigende-  /  Pris faldende+
  Viser 1 - 22 (af 22 produkter)