Black Friday - Se alle vores tilbud her
Bilvælger

  OEM+

  Pre Black Friday Tilbud Spar op til 30%

  Til og med d.30/11-2021 er der 20% rabat på alle OEM+ motor optimeringer og 30% på bundles ved køb af motor og gearkasse optimering.

  OEM+ Software Lavet Fra Bunden.

  Racingline OEM+ Software / Chiptuning er den mest effektive modifikation du kan lave på en turboladet bil. Racingline tager en meget unik indgangsvinkel - De modificerer ikke i den eksisterende software, men bruger producentens filosofi og laver en helt ny software som passer perfekt med deres Performance dele. Dette er hvad det gør den store forskel ved OEM+

  Seriøs Software til Seriøs Hardware.

  Racingline har lavet deres OEM+ Performance Software / Chiptuning de sidste 2 årtier til deres Performance vindende Competition biler. Derfor tror Racingline på at deres OEM+ er den bedste ECU software opgradering samt TCU DSG Gearkasse software på markedet.

  Ved at lave en komplet løsning med software som passer i perfekt harmoni med deres hardware har Racingline alle gode grunde til at tro på at deres kunder kan få den helt korrekte løsning til deres VVG biler.

  Hvad er muligt, og hvordan køber jeg Softwaren?

  OEM+ lavers i flere forskellige Stages til de forskellige bilmodeller - Alle disse Stages øger bilens effekt.

  Stage 1 
  Dette Stage fungere med en komplet standard bil, ingen modifikation er nødvendig til dette Stage.

  Stage 2 
  Dette Stage kræver at der som minimum er monteret Highflow Indsuning samt Highflow Katalysator.

  Stage 3 
  Dette Stage er til personen som ønsker det ypperste og kræver som udgangspunkt stor udskiftning i bilens motorkomponenter.

  Bemærk - Der vil under Chiptuning varerne på vores hjemmeside blive vist præcis hvad minimums krav vil være for de forskellige Stages.

  Du er aldrig låst til en bestemt Chiptuning.

  Med OEM+ chiptuning skal du aldrig være nervøs for at du ikke kan opgradere, eller få bilens standard egenskaber tilbage. Du bestemmer helt selv om du fx. ønsker din Stage 1 Chiptuning opgraderet til Stage 2, 3 eller gendanne til original - Helt uden beregning.


  Produkter

  Viser alle produkter
  Sorter   Navn-  /  Pris stigende-  /  Pris faldende+
  Viser 1 - 22 (af 22 produkter)