Milltek

Milltek Udstødninger Rustfri

Milltek er startet tilbage i 1983 og er i dag en af de førende producenter af sports udstødninger. Hovedkontoret er baseret i UK og med udvikling og test center på den legendariske Nüburgring i Tyskland er rammerne sat til at fremstille verdensklasse udstødninger.

Alle udstødninger er fuldt designet, udviklet og produceret "in-house" ved brug af det nyeste udstyr og produktionsteknikker, far elektriske CNC rør bukker samt Faro 3D laser scannere som i kombination med et erfarent hold af ingeniører og produktions medarbejdere sikrer først til marked samt innovative designs.

Rustfrit stål - aldrig kompromis på kvaliteten

Alle udstødninger fra Milltek er lavet af T304L rustfrit stål; hvilket giver dig som kunde en tryghed for at produkterne er konstrueret til at holde - selv under de hårdeste vilkår og vil praktisk talt holde tæt på "uendeligt". Sammenlignet med andre ståltyper er de væsentligt mindre modtagelige overfor degradering og korrodering.

Millteks dedikation for perfektion udtrykker sig i deres ISO9001:2015 godkendelse samt en bred vifte af ECE godkendelser til mange af deres udstødninger som er testet og godkendt af TUV i Tyskland.

Milltek Resonated 

Milltek er meget kendte for deres 2 begreber som afgør "lydniveauet" på udstødningen - Milltek resonated udstødninger betyder at der er "dæmper" på mellemrøret, altså samme antal dæmpere som på en original udstødningsløsning, denne løsning er til dem som ikke ønsker "meget" mere lyd, men blot en optimering af udstødnings systemet.

Kort sagt: Disket lyd

Milltek Non-resonated

Non-resonated versionen er uden mellemdæmper, altså rent rør mellem downpipe og bagpotte, det giver mere lyd, og generalt på turbo biler anbefaler vi denne løsning for at få en ordentligt sports lyd. Bemærk venligst at dette er til dem som ønsker maksimal lyd, udover ekstra lyd, er der også en vægt besparelse i at undlade dæmperne.

Kort sagt: Meget lyd

Milltek Road+

Road+ er en nyere serie fra Milltek, det er en slags "hybrid" som ligger sig lige midt imellem - dem som før var i tvivl om det ville larme for meget, men stadig ønskede mere lyd - anbefaler vi at vælge Road+, her kan du få mere lyd, uden at det bliver "for meget".

Kort sagt: Hybrid af Resonated/Non-ResonatedAstina.dk er autoriseret dansk forhandler af Milltek


Du kan finde mere information på Milltek's hjemmeside:
https://www.millteksport.com

Produkter

Sorter   Navn-  /  Pris stigende-  /  Pris faldende+
Viser 1 - 30 (af 141 produkter)