Ny hjemmeside - hvis du oplever problemer så skriv på salg@astina.dk eller ring 70 900 800 - der vil være lidt forstyrrelser den næste tid indtil vi er helt på plads :)

Mercedes Grills – GTR AMG og Panamericana?

Mercedes GTR Panamericana grill

I 2018 introducerede Mercedes-Benz AMG GT med en ny frontgrill med vertikale lameller, herefter fulgte hurtigt flere modeller i AMG klassen med GLC, S63 og S65 og ikke mindste tilføjelsen af C63 AMG.

Vi vil næsten gå så langt som at sige, Panamericana grillen er måske nok en af de smukkeste grill upgrades Mercedes har lavet.

Hvis man laver en sammenligning med 2017 GT model og en 2018 ses det tydeligt hvor stor en forskel linierne på grillen gør med bilen.

Historien om Panaermicana grillen

Faktisk skal vi helt tilbage til 1952 med Mercedes 300 SL som efter krigen var en af de ting der skabte fundamentet for Mercedes som det er idag, om ikke andet ihvertfald for deres skælsætning i Motorsport. Hvis du vil læse mere om den klassiske Mercedes-Benz 300SL W194 så har Motortrend.com lavet en virkelig god dybdegående artikel (på engelsk) og med nogle fantastiske billeder af den legendariske bil.

Hvis du også er fan af den flotte GTR Panamericana grill så har vi et kæmpe udvalg af disse grills til langt de fleste Mercedes modeller idag, varianten fåes i blanksort som først introduceret på GTR modellen og ligeledes i en version med krom lameller som giver en fantastisk flyt dybde på grillen.

Du kan alle vores Topline Mercedes grills her:
Astina.dk TopLine Mercedes Grills