Ny hjemmeside - hvis du oplever problemer så skriv på salg@astina.dk eller ring 70 900 800 - der vil være lidt forstyrrelser den næste tid indtil vi er helt på plads :)

KW Gevindundervogn til Tesla Model 3


Tesla Model 3 med KW Gevindundervogn monteret.

Siden begyndelsen af 2019 begyndte Tesla’s Model 3 at blive leveret til kunder på det danske marked, allerede nu er det måske den bedst sælgende elektriske bil i Europa?

KW har taget udfordringen op – eftersom den nye Model 3 i Performance udgaven er hurtigere end en BMW M3 – så tog man udfordringen op om at forbedre undevognen yderligere – og det er lykkedes med en KW Variant 3 gevindundervogn med fuld kontrol af højde og hårdheds-justering.

Udfordringen med Model 3 var vægten fra batteriet som giver bilen et højt aksellast – fordelen er dog at vægten kan fordeles flot, og med en opgraderet undervogn har man en bil med performance som nærmest er “unmatched”

 

Monteret med et sæt BBS CI-R fælge med målene 9,5×20″ ET40 foran med 245/35R20 og 10,5×20″ ET35 med 275/30R20 i bag – står denne Model 3 knivskarpt – Du kan evt. se vores udvalg af fælge på vores hjulside:
http://hjul.astina.dk/

Hvis du vil vide mere om KW’s dæmper teknologi i deres Variant 3 undervogn kan du evt. se denne Youtube video der viser hvor avancerede deres støddæmpere: Du kan se mere om KW Variant 3 undervognen på Astina.dk hvor du også nemt kan købe undervognen:

https://www.astina.dk/undervogn/tesla-model-kw-gevindundervogn-variant-p-41959.html