König Stahl

König Stahl serien er en produktserie hvor alle produkter er fremstillet i Tyskland - alle produkter er produceret i metal - nøje udvalgt metal til det specifikke produtformål.

Pålæsningslister

Kvalitets pålæsningslister fremstillet i metal, alle pålæsningslister er fremstillet i henholdsvis aluminium eller rustfrit stål - alt efter hvilket materiale har de bedste egenskaber til produktets udformning.

Listerne leveres med påmonteret dobbeltklæbende specialtape, denne tape er lavet specifikt til montering på lakerede overflader, såfremt kofangeren de skal monteres på ikke er lakeret, anbefaler vi at der grundes først med en plastik primer for korrekt vedhæftning. (eks. 3M 94 Primer)

Indstigningslister

Elegante indstigningslister fremstillet i rustfrit stål hvor vi kan lasergravere tekst efter eget ønske for at gøre dem personlige, listerne er fremstillet i 0,8mm tykt rustfrit stål.

Listerne er alle fremstillet specifikt til den enkelte bilmodel, længden og bredden er nøje tilpasset bilmodellen.

Leveres med påmonteret specialtape for nem montering.

Diverse stylingprodukter

Udover indstigningslister og pålæsningslister fremstilles der også spejlkapper, kromlister og andre forskellige produkter - igen alt sammen fremstillet i metal og ikke plastik.

 

Alle vores König Stahl produkter er produceret i Tyskland.

Produkter

Sorter   Navn-  /  Pris stigende-  /  Pris faldende+
Viser 1 - 30 (af 176 produkter)