Indvendig Sæder og tilbehør

Her finder du vores udvalg af sportssæder til biler og tilbehør hertil - finder du ikke hvad du søger - så kontakt os endeligt, vi har et kæmpe udvalg af skålesæder, sportssæder, simulator stole uanset om du læder efter sæder til bilen med stof, kunststof eller læder - ligeledes har vi et kæmpe udvalg af "retro" sæder til klassiske biler.

Sportssæder

Vores serie af sportssæder består af vippe-bare sæder hvor ryglænet er justerbart og hvor sæderne kan vippes - så de kan bruges i eksempelvis coupe og 3-dørs biler hvor adgangen til bagsædet er via førerdøren.

Skålesæder

Alle vores skålsæder er med fast ryg og kan ikke justeres eller vippes - disse sæder benyttes hovedsageligt til motorsport, hvor sikkerheden er vigtigst.

Retro / Classic Sæder

Her finder du et stort udvalg af sportssæder i ægte klassisk stil til ældre biler og renoverings projekter - her kan du holde stilen tro, om sæderne skal være helt røde, uden nakkestøtte - eller måske vil du gerne opgradere sæderne netop med nakkestøtte, så er her muligheden for et sæt sæder der er tro mod bilens sjæl og klassiske udtryk.

FIA Godkendte Sæder

Såfremt vores sæder er FIA godkendte vil det tydeligt fremgå af vareteksten, bemærk venligst hvis sæderne skal bruges til motorsport, kræves det ofte at sædet er FIA godkendt, hvorfor du skal være opmærksom på dette - mange af vores sæder er ikke lavet til motorsport, men blot til "hobby" brug - og derfor uden FIA godkendelse.

Produkter

Sorter   Navn-  /  Pris stigende-  /  Pris faldende+
Viser 1 - 30 (af 140 produkter)