Glasprop

Glasprop til at fjerne bagrude viskeren med eller et såkaldt "Wiper Delete Kit"

Har du nogensinde lagt mærke til hvor grim sådan en bagrudevisker egentligt er? Hvis ja, så er dette et produkt for dig, vores "Glaspropper" er lavet som et såkaldt "Wiper Delete Kit" hvor man afmonterer og fjerner bilens bagrudevisker, og erstatter hullet i bagruden med en glasprop der matche bilens originale bagrude 100%.

Alle vores glaspropper er fremstillet i rigtigt glas og samme tykkelse som den originale bagrude, de er først CNC skåret i en høj præcisions maskine, derefter er alle kanterne polerede for perfekt finish - derudover er holdbarheden på glas og vedligeholdelsen langt bedre end tilsvarende produkter lavet i plastik og andre materialer.

Produktet er med et pålimet bagstop som gør at proppen ikke kan falde igennem hullet ved montering - der medfølger en udførlig dansk monteringsvejledning ved køb med billede illustrationer.

Glasprop på specialmål - kan i lave det?

Ja! Det kan vi da, vi kan få lavet glaspropperne på helt præcise mål, du kan bestille glasprop på special mål lige her:
Glasprop på specialmål - Vnr 42520


Kommer man ikke til mangle sin bagrudevisker?

Det skal man gøre op med sig selv, men tænk over hvor tit du bruger bagrudeviskeren - husk også på hvor tit du har startet bagrude viskeren ved en fejl på en tør rude, og bemærk hvor mange biler som har ridsede bagruder fordi viskeren har kørt sandkorn henover ruden - dette er udelukkende en kosmetisk opgradering.

Glaspropper til alle biler

Vi kan få lavet glaspropper til alle biler, de mest populære bilmodeller har vi allerede målene til og kan ud fra bilmodellen lave en glasprop til dig, har vi ikke bilmodellen, skal vi blot bruge en opmåling af hullets størrelse - og uanset, kan vi altid få dem specialproduceret på ønskede mål.

Produkter

Viser alle produkter
Sorter   Navn-  /  Pris stigende-  /  Pris faldende+
Viser 1 - 14 (af 14 produkter)