ÅRETS TRÆF - ASTINA MEGA MEET - 4 MAJ 2024 (Se mere her (åbner i nyt vindue på Facebook)
Bilvælger

  GFB - Go Fast Bits

  Go Fast Bits også kendt som GFB er høj kvalitets tuningsdele produceret i Australien. Høj teknologiske tuningsdele med innovative blow-off ventiler, boost controllere, pulley kits og shortshiftere.

  Go Fast Bits er produceret ud fra at de aldrig går på kompromis, du sikrer dig produkterne ikke er lig med noget andet på markedet, designet og produceret i de bedste materialer, og vigtigst af alt perfekt funktionalitet som produktet er tiltænkt og designet.

  GFB DV+ Diverter Valve
  GFB serien af diverter ventiler eller blowoff ventiler er en super populær opgradering, de originale ventiler er lavet i plastik, og de lækker ofte luft selv uden tuning, hvis man chipper bilen, bliver det endnu værre - ligeledes ser man ofte de originale membraner bliver utætte, men en opgraderet ventil fra Go Fast Bits er du sikret et produkt med lang levetid og ikke mere ladetryks læk.

  GFB Deceptor Pro Blow Off Ventil
  GFB's Deceptor Pro serie er høj kvalitets blowoff ventiler som er lavet med elektronisk styring hvor ventilen kan justeres elektronisk, virkelig et lækkert produkt hvor du selv bestemmer lydstyrken på ventilen direkte fra kabinen, genialt til de biler hvor ventilen er placeret så den ikke er nem at tilgå.

  GFB Respons TMS Blow Off Ventil
  Respons TMS serien af blowoff ventiler er kvalitets ventiler som er fuldt justerbare i båede styrke på fjederen, men også justerbar mellem recirkulering og atmosfærisk udluftning, her bestemmer du selv hvor meget lyd du ønsker, ligeledes kan man justere den så bilen ikke melder fejl ved atmosfærisk udluftning.

  Astina.dk er autoriseret dansk Go Fast Bits forhandler.

  Du kan se mere information om Go Fast Bits på deres officielle hjemmeside:
  http://www.gfb.com.au/

  Produkter

  Sorter   Navn-  /  Pris stigende-  /  Pris faldende+
  Viser 1 - 30 (af 110 produkter)