COVID-19: Ordrer afsendes som normalt og kan afhentes efter aftale, vores fysiske showroom er midlertidigt lukket

Honda Accord 98-03 Viskerblade Fladblad

Honda Accord 98-03 Viskerblade Fladblad
Varenummer: 13185
På lager - leveringstid 1-2 dage
295,- DKK

Produkt beskrivelse

Trico har udviklet et unikt viskerblads design, som repræsenterer fremtidens trend indenfor viskerbladsindustrien i både præstation og udseende.

Dette avancerede viskerblads design giver et konstant tryk på hele forruden, hvilket giver en blødere viskning og en bedre tørring af ruden. Traditionelle viskerblade har 6-8 punkter hvor de trykker mod forruden, Innovsion har uendelige punkter, hvilket giver et jævnt tryk fordelt på hele viskerbladet. Dette er en absolut fordel når man ser på nutidens store og meget buede forruder.

Ïget holdbarhed
Innovision er et bøjleløst desing bestående af tre komponenter, laser skåret stålfjeder, naturgummi og et fæste for at maksimere holdbarheden og give en bedre tørring. Dette gør også at Innovision udkonkurrerer traditionelle blade i is og sne, da der ikke er nogle dele der kan fryse fast. Innovision giver derfor en optimal tørring i vinter perioden.

Let montering
Som med alle Trico blade, er Innovision let at montere med deres formonteret clips for montering på de mest populære viskerarme. Innovision findes i længderne 16-28" som dækker den største del af bilparken.

Prisen er for et sæt (2 stk.) passende specifik til bilmodellen.