CarbonWerks

CarbonWerks er et private label brand som har eksisteret i mere end 15 år. Med store erfaring indenfor carbon produkter er CarbonWerks idag et go-to brand indenfor Europas brancher i lækre carbon produkter.

Alle CarbonWerks produkter er består af håndlagte carbonprodukter - de sidste nye produkter er fremstillet med moderne 3D infrafrød scanning teknologi og flere af produkterne er idag forstøbt i stålstøbeforme under tryk og varme.

Hvorfor Carbon Produkter?

Ægte carbon væv har et helt unikt og fantastisk "råt" motorsports udtryk - hvis du først har oplevet ægte carbon, vil du forstå hvorfor vi aldrig anbefaler at købe "look-a-like" Carbon, det tåler ingen sammenligning.

Vi kan få specialfemstillet rigtigt mange dele i carbonfiber, grundet de mange års erfaring og kontakt med flere gode carbon producenter, kan der leveres carbon add-on produkter til interiør-dele, spejlhuse og meget mere.

Bemærk ved køb af "carbon spejle" findes der idag 3 varegrupper:


Carbon Spejl Cover Add-On

Disse produkter er en carbonskal fremstillet i ægte carbonfiber der passer 100% direkte ovenpå det originale spejlhus - produktet monteres nemt med dobbeltklæbende 3M tape som medfølger til produktet - dette er en billig og nem løsning og giver stadig et flot udtryk med den ægte blanke carbon overflade.

Carbon Spejlhus

De ægte carbon spejlhuse er et komplet spejlhus der er beklædt med ægte carbonvæv, det er en noget mere tidskrævende proces - her udskifter du hele det originale spejlhus med et nyt spejlhus beklædt med carbonfiber - det giver et helt perfekt design udtryk og en meget elegant løsning. Prisen på disse er dyrere da man skal bruge et spejlhus at beklæde, samt arbejdsgangen er mere kompliceret.


Carbon Spejlhus Exclusive

Denne eksklusive serie af Carbon Spejl Covers er en liga for sig selv - hele produkt er lavet i en formstøbt carbon skal - herefter er der monteret passende beslag præcis som på de originale spejlhuse - så her skifter man også hele spejlhuset, men huset er støbt i carbon helt fra bunden - de originale spejle er 3D scannede, og spejlkapperne vejer ofte under 200 gram - et totalt gennemført produkt til dem som ikke vil gå på kompromis.


Produktfordele ved CarbonWerks:

  • Alle produkter er UV coatede til beskyttelse mod sollys for længere holdbarhed
  • Alle produkter er fremstillet med ægte carbon - ingen folie eller print med CW produkter
  • Produceret af godkendte og anerkendte producenter i Europa og Østen
  • Mere end 15 års erfaring med carbonprodukter


Dislaimer:
Carbon produkterne er alle håndlavede og man skal respektere det håndlavede og "in-perfections" ved et sådan produkt, det er råt og pænt på samme tid

Produkter

Sorter   Navn-  /  Pris stigende-  /  Pris faldende+
Viser 1 - 30 (af 100 produkter)