Ny hjemmeside - hvis du oplever problemer så skriv på salg@astina.dk eller ring 70 900 800 - der vil være lidt forstyrrelser den næste tid indtil vi er helt på plads :)

EBC Bremseklodser

EBC Bremseklodser

 

EBC Bremseklodser

Om EBC

EBC er en high-end bremseproducent med fabrik  i England. Kvalitet er alfa og omega for deres produkter, bremseklodser såvel som skiver underligger en streng kontrol og mange tests.

EBC Bremseklodser findes i mange varianter, EBC arbejder i alt fra erstatning til OEM bremser til upgrade bremser der kun må anvendes til banekørsel. For at finde de rigtige bremser til ens egen bil handler det om at se på ens behov, bil og kørestil. Nedenfor har vi kort ridset op hvad man skal vælge de forskellige bremseklodser ud fra:

Ultimax Bremseklodser: Hverdagsbil hvor ønsket er at få en høj kvalitet der støver mindre.

Greenstuff Bremseklodser: Mindre performance biler / tuner, hvis du mangler mere bremseeffekt, støver mindre, giver bedre føling ved pedal.

Redstuff Bremseklodser: Til de lidt større performance biler / sportsvogne, forøget bremseeffekt, mindre støv.

Yellowstuff Bremseklodser: Til tunere / sportsvogne med høj bremseeffekt, velegnet til trackday såvel gadebrug.

Ultimax Brake Pads

Den perfekte bremseklods til hverdagsbilen. Bremseklodserne er produceret af miljøvenlige materialer og er ECE R90 sikkerhedsgodkendt.

Bremseklodserne indeholder ingen metalliske elementer, det gør rengøringen betydeligt nemmere da de ikke støver så meget som OEM og støv fjernes nemmere fordi de ikke brænder sig fast på samme måde.

Fordele kontra OEM-bremseklodser:

 • Produceret af miljø venligt materiale
 • Nemmere rengøring, ingen metalelementer i bremseklodserne
 • Støvere mindre end OEM

Velegnet til: Hverdagsbiler

Støvniveau: Lav

 

Greenstuff Brake Pads

Greenstuff er produceret som ”entry level” upgrade/sports bremseklods, til biler i den lettere ende af skalaen ex hot hatches – Polo, Fiesta etc.

I modsætning til alm. Bremseklodser er Greenstuff produceret af blødere materiale, det giver bedre føling af bremse / bremsepedalen ved lavere hastigheder.

Det blødere materiale giver en betydelig længere levetid til både skiver og klodser. Bremseklodserne er ECE R90 godkendte.

Fordele kontra OEM-bremseklodser:

 • Bedre bremse effekt
 • Bedre føling / fornemmelse af bremser/bremsepedal
 • Længere levetid på bremseklodser og skiver
 • Blødere materiale
 • Mindre støv end OEM
 • Lettere rengøring af fælge

Velegnet til: Biler i let vægtklasse med ønske om bedre bremseeffekt – perfekt til ”Hot Hatches”

Støvniveau: Middel

 

Redstuff Brake Pads

EBC Flagskib indenfor bremseklodser, produceret med henblik på prestige biler med 200+ HK. Med få undtagelser er Redstuff fuldt lovlige i EU og med ECE R90 godkendelse.

Redstuff er en performance bremseklods der er designet til at klare flere hårde opbremsninger uden at miste bremseeffekt og med mindst muligt slid på skiver.

Foruden at være en performance bremseklods, så støver Redstuff ikke meget. Derfor er Redstuff perfekt til biler der skal holdes rene med minimalt arbejde.

I en test fra UK Motor Industries Research Association klarede Redstuff bremseklodser sig helt op til 30% bedre end OEM på samme bil i nogle tests.

Fordele kontra OEM-Bremseklodser:

 • Betydelig bedre bremseeffekt
 • Tåler hårde opbremsninger
 • Let rengøring
 • Mindre bremsestøv

Velegnet til: Middel – Store sedan og stationcars. – IKKE til SUV / Trucks

Støvniveau:  Lav

 

Yellowstuff Brake Pads

Yellowstuff er EBC’s Premium Fast Road Brake pad – Designet til at arbejde i lave såvel som høje temperaturer. Yellowstuff er den ultimative løsning til biler der kører på vej og som skal levere max ydelse under hårde opbremsninger til trackday. Bremseklodserne levere bid fra start af og behøver ikke køres varme som mange andre performance bremser, derfor er de ideelle til gadebiler der til tider kører trackday.

Nøgleordet for Yellowstuff er Performance, velegnede til store såvel som mindre biler, handler det om at komme først så er Yellowstuff det rigtige valg.

Yellowstuff er ECE R90 godkendte

Fordele kontra OEM Bremseklodser:

 • Stærk bremseeffekt
 • Velegnet til trackday
 • Tåler hård kørsel
 • Perfekte i kombination med Turbogroove skiver

Velegnet til: Alle biler – Performance klodser hvor bremseeffekten skal være høj

Støvniveau:  Middel-Høj

 

Bluestuff NDX Brake Pads

EBC Bluestuff er designet til ”Mid-level” Trackday / club level racer, få udvalgte bremseklodser har en ECE R90 godkendelse.

Bluestuff er bygget til at klare høj friktion uden at svigte og med det formål at levere max ydelse på banekørsel. Valget af materialet til Bluestuff gør at klodserne, er mere skånsomme ved bremseskiver og derfor kan køre længere på skiverne.

Bremseklodserne støver meget og larmer mere end fx Yellowstuff, formålet med Bluestuff er banekørsel og max effekt.

Fordele:

 • Maksimal ydelse ved banekørsel
 • Tåler hård belastning og høj friktion
 • Skånsomme ved skiver

Velegnet til: Trackday / club level banebiler

Støvniveau: HØJ

 

Orangestuff Brake Pads

OBS – IKKE Godkendte til vejbrug – KUN banebrug

Helt ny serie af bremseklodser fra EBC designet til banekørsel og trackday. Karakteristisk for Orangestuff er den dybe ”V” udfræsning i klodsen, som hjælper at ventilere, fange skidt og rester fra banen.

Orangestuff får IKKE en ECE R90 godkendelse og er tiltænkt ren banebrug.

Bluestuff og Orangestuff deler samme teknologi til sammensætning af bremseklodser, som gør den 3 gange så stærke som deres almindelige bremseklodser til gadebrug.

Instruktioner fra EBC indenbrug:

“Orangestuff pads are pre-scorched which means that are already bedded in compared to the ordinary pad but we advise that a minimal bedding procedure is done to marry the pad to the disc.
Two laps at intermediate speed is advised, followed by a further two using heavier braking.”

Ved interesse anbefales kontakt med en af vores sælgere for at finde det rigtige produkt.

Kontakt info: salg@astina.dk

Velegnet med EBC skriver: Turbo Groove eller Blade disc.