Ny hjemmeside - hvis du oplever problemer så skriv på salg@astina.dk eller ring 70 900 800 - der vil være lidt forstyrrelser den næste tid indtil vi er helt på plads :)

BBS Fælg Serierne – Hvad er forskellen?

BBS startede ud med at producere fælge udelukkende til motorsporten, men har valgt at udvide deres sortiment så det nu er muligt for alle at få fingrene i et sæt BBS hjul.

Der kan være stor forskel på BBS fælge, og hvordan de er produceret. Her har BBS valgt at inddele deres fælge i 3 forskellige serier – Design Line, Performance Line, Forged Line.

Uanset hvilken serie du vælger er du stadig garanteret et sæt kvalitets fælge. Alle BBS fælge bliver produceret i høj kvalitets aluminium, som bliver støbt under lavt tryk for at sikre mindst mulige urenheder i aluminiummet. Alle BBS fælge bliver testet så de kan leve op til de europæiske ECE standarder og bliver testet under ekstreme forhold i form at temperaturer og holdbarhed. Derudover bliver hvert enkelt fælg til sidst scannet for et sidste kvalitets check.

Design Line:

BBS ”budget” serie betegnes som Design Line og er et støbt samt varmebehandlet fælg. Alle Design Line fælge produceres i en høj kvalitets støbeform ved brug af en speciel lavtryksteknologi som reducere urenheder som kan svække fælgets holdbarhed.
Efter fælget er kølet ned til 205 celsius åbnes støbeformen og fælget transporteres over til test.

Performance Line:

BBS’s Performance Line serie bliver produceret ud fra samme koncept som Design Line men derudover bruges en speciel flow forming / valse teknik hvor fælget først bliver støbt, og derefter bliver valset (flow formet) som er kendt fra motorsporten for at reducere fælgets vægt imens de bibeholder styrke samt kvaliteten.

Forge Line:

Forge Line er BBS’s topklasse / letvægtsfælge som bliver produceret i Japan og Tyskland. Forge Line er smedet fælge af de bedste råvarer, hvilket giver en ekstremt lav vægt men stadig forholder sig ekstremt modstandsdygtige. Teknikken blev oprindeligt brugt til professionel motorsport og er her videreudviklet til gadebrug. Forge Line er til bil entusiasten hvor kun det bedste er godt nok.

Se en video fra BBS produktionen her: