Audi 100 Viskerblade Trico Neoform Fladblad

Audi 100 Viskerblade Trico Neoform Fladblad
Varenummer: 24602
Forventet leveringstid 1-3 dage (Stykliste)
295,- DKK

Produkt beskrivelse

Trico har udviklet et unikt viskerblad design, som repræsenterer fremtidens trend indenfor viskerbladsindustrien i både præstation og udseende.

Dette avancerede viskerblad design giver et konstant tryk på hele forruden, hvilket giver en blødere viskning og en bedre tørring af ruden. Traditionelle viskerblade har 6-8 punkter hvor de trykker mod forruden, Innovsion har uendelige punkter, hvilket giver et jævnt tryk fordelt på hele viskerbladet. Dette er en absolut fordel når man ser på nutidens store og meget buede forruder.

Øget holdbarhed
Innovision viskerblade er et bøjleløst desing bestående af tre komponenter, laser skåret stålfjeder, naturgummi og et fæste for at maksimere holdbarheden og give en bedre tørring. Dette gør også at Innovision udkonkurrerer traditionelle viskerblade i is og sne, da der ikke er nogle dele der kan fryse fast. Innovision giver derfor en optimal tørring i vinter perioden.

Let montering
Som med alle Trico viskerblade, er Innovision let at montere med deres formonteret clips for montering på de mest populære viskerarme. Innovision findes i længderne 16-28" som dækker den største del af bilparken.

Prisen er for et sæt (2 stk.) passende specifik til bilmodellen.

Dette viskersæt er til forrude og passer på Audi 100 årg. 90-94'